En mammas bekjennelser...

Tobias er en meget aktiv gutt på 3 år. Han har mange utrolige påfunn, og bobler over av kreativitet. Som regel er dette til glede for oss alle, men fører også til frustrasjon til tider. Her vil jeg dele med dere alle hans små og store påfunn, og ikke minst alle hans fantastiske "gullkorn".
Han har et enormt ordforråd, og plukker opp nye, spennende ord hele tiden.
Han har vært tidlig ute med det meste, var oppe og gikk når han var 10 mnd. Han oppdager verden og nyter hvert sekund.
Og vi med han - uansett alle hans "hyss"; han er bare verdens fineste gutt :-)søndag 30. januar 2011

WAW WAW -Tobias eeeeeelsker vann!!

Tobias har alltid vært veldig fascinert av vann, som de fleste barn. Han har sprutet rundt omkring og ropte lykkelig: "WAW WAW" (vann, vann....). Hjemme var det litt slitsomt i og med at vi har et av disse flotte amerikanske kjøleskapene (ironi, ironi) med isbitmaskin og vanndispenser. Ja, man kan låse ISBIT- knappen, men ikke WAW-knappen. Uflaks.

Vi klarte å styre unna de fleste skadeomfangene hjemme, men barnehagen klarte han faktisk å oversvømme to ganger før han fylte 3 år. Ganske uskyldig, tenkte de fleste begge gangene. Ingenting tok skade, og han sjarmerte damene på jobb med kos og klem.
Den siste gangen var litt mer alvorlig. Far skulle hente han som vanlig på ettermiddagen, da han allerede i inngangen blir møtt av barnehagepersonell som står og banker på en dodør. Vannet inne på toalettet renner og har nok gjort det en stund, for det renner ut under døra. Ungen der inne vil ikke gi seg til kjenne - eller åpne døra. Allerede da mistenke far at det var vår Tobias som befant seg der inne.... Men Thomas gikk inn for å finne han, letet lettere febrilsk rundt, i håp om å finne han i Lego- rommet, at det kanskje denne gangen var noen andre sin unge som fant på hyss. Da hører han samtidig fra gangen: "Men Tobias da, nå MÅ du åpne døra!!" Det renner vann ut, og ut kommer selvfølgelig vår Tobias.
Det ble sagt de vanlige unnskyld- frasene, pakket sammen alle ting i hui og hast, ungen under armen - mens vi håpet at det ikke ville komme noe krav til oss i den nærmeste fremtid.
Vi har fortsatt ikke hørt noe...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar