En mammas bekjennelser...

Tobias er en meget aktiv gutt på 3 år. Han har mange utrolige påfunn, og bobler over av kreativitet. Som regel er dette til glede for oss alle, men fører også til frustrasjon til tider. Her vil jeg dele med dere alle hans små og store påfunn, og ikke minst alle hans fantastiske "gullkorn".
Han har et enormt ordforråd, og plukker opp nye, spennende ord hele tiden.
Han har vært tidlig ute med det meste, var oppe og gikk når han var 10 mnd. Han oppdager verden og nyter hvert sekund.
Og vi med han - uansett alle hans "hyss"; han er bare verdens fineste gutt :-)mandag 24. januar 2011

Emils mamma skrev bok, Tobias mamma skriver blogg....

Emil i Lønneberget sin mamma skrev ned alle påfunnene hans, eller alle hans "hyss", som de kalte det. Emil var en liten gutt som fant på mye sprell, men som hadde et godt hjerte.
Min Tobias er helt lik. Han er utrolig kreativ og finner på noe hyss hver eneste dag. Som Tobias sin mamma skriver jeg ned det meste, men i 2011 så blir det i bloggform :-)


Etter oppfordring fra mange, kommer bloggen om hverdagen til lille Tobias..... Jeg har over en periode lagt ut som statusoppdateringer på Facebook, noe som har gjort at mange har kommet og sagt at dette mååååå jeg jo bare skrive mer om.. 


Vi har jo hatt en del episoder frem til nå, og jeg skal legge de ut etterhvert :-) Innimellom alle hans nye episoder selvfølgelig :-)
Det som er helt sikkert, er at vi ikke kommer til å gå tom for materiale, det er noe nytt hele tiden....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar