En mammas bekjennelser...

Tobias er en meget aktiv gutt på 3 år. Han har mange utrolige påfunn, og bobler over av kreativitet. Som regel er dette til glede for oss alle, men fører også til frustrasjon til tider. Her vil jeg dele med dere alle hans små og store påfunn, og ikke minst alle hans fantastiske "gullkorn".
Han har et enormt ordforråd, og plukker opp nye, spennende ord hele tiden.
Han har vært tidlig ute med det meste, var oppe og gikk når han var 10 mnd. Han oppdager verden og nyter hvert sekund.
Og vi med han - uansett alle hans "hyss"; han er bare verdens fineste gutt :-)torsdag 10. februar 2011

Den gangen Tobias fikk ny seng...

Tobias er en svoren Thomas- toget fan. Han bygge togbaner i timesvis, kunne i tidlig alder navnene på samtlige tog, farger, tall - you name it!
Da Tobias endelig var blitt stor gutt, og skulle ut av sprinkelsengen., skulle vi ut å kjøpe seng. Han gledet seg veldig - ikke mere babyseng (bejbiseng, som det heter....) Vi tenkte det kunne vært stas med seng med Thomas- toget på. Ikke minst trodde vi at det kunne være motiverende, slik at han skulle synes det skulle være moro å være på rommet sitt.
Mamma fant en kjempefin Thomas- toget seng på nettet som de sendte FRAKTFRITT OG INKLUDERT TOLL fra Danmark. Ikke var den sååå dyr heller, for man kunne jo selge den etter et par år på finn.no for nesten samme prisen!! Mamma bestilte og ventet spent. Plutselig en dag kom det et brev. Ikke en hentelapp på Posten, men et toll-krav. Når den fakturaen var betalt, kunne vi hente sengen. Prisen? kr. 9000,-!!!!!! WHAT???!!!!
Noen ekstra tusen kroner for toll og frakt. For under det fantastiske tilbudet med fraktfritt og inkludert toll står det med bittebitteliten skrift: "Gjelder ikke Island og Norge".
Jippi. Jippi.
Men, tenkte vi, ungen blir i allefall glad. Vi pakker ut sengen, setter den sammen på en time eller to. Tobias kommer hjem og ser den flotte Thomas-toget sengen, studerer den lenge, før han forsiktig går oppi senga, tar et godt grep rundt pipa, titter ned på madrassen. Står der lenge og venter, sier ikke et ord.
Plutselig sier han: "Den virker ikke" mens han ser desperat på hjulene. Toget hans gikk ikke fremover. Dritt-tog.

Vel anvendte penger. Si fra om du vil kjøpe ny seng om et års tid. Frem til da skal han ligge i den HVER ENESTE natt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar