En mammas bekjennelser...

Tobias er en meget aktiv gutt på 3 år. Han har mange utrolige påfunn, og bobler over av kreativitet. Som regel er dette til glede for oss alle, men fører også til frustrasjon til tider. Her vil jeg dele med dere alle hans små og store påfunn, og ikke minst alle hans fantastiske "gullkorn".
Han har et enormt ordforråd, og plukker opp nye, spennende ord hele tiden.
Han har vært tidlig ute med det meste, var oppe og gikk når han var 10 mnd. Han oppdager verden og nyter hvert sekund.
Og vi med han - uansett alle hans "hyss"; han er bare verdens fineste gutt :-)søndag 20. mars 2011

Det bor haier i veggene våre!

Tobias er veldig aktiv i barnehagen. Han er stort sett med på det som innebærer fart og spenning. Det er  imidlertidig noe som IKKE er sååå moro.Vi får stadig vekk "meldinger" fra barnehagen om at Tobias ikke er den av barna som er mest ivrig innen kunst og håndverk. Hans tegning er ganske lett å finne blandt de andre; det er som regel den men en eneste strek, eller hvor det er brukt kun en farge. 

Da er det veldig merkelig at å tegne, male, klippe og lime er så fryktelig artig hjemme??? Men ikke på papir; å nei du! Vegger og gulv holder i massevis!!! Da vi oppdaget et gulvmaleri av tusj, spurte vi han rett og slett om hva han hadde tegnet. For det første glemte han dermed å nekte på at det var han som hadde tegnet på gulvet, for det andre kom det en lang historie om hva disse flotte svarte tusjstrekene på gulver var." Det var selvfølgelig en hai. Stor hai, og veldig sint hai. Han tenker seg litt om, og kunne fortelle at det ikke bare var en hai, men to haier. Og en hval. 
Når den fjerde (!!) stueveggen ble tegnet på, ble han tatt på fersken. Hai fikk være hai, for denne gangen måtte han vaske veggene selv... Han var ikke spesielt fornøyd med det, for han synes jo egentlig at det var et super flott kunstverk. 
Mamma er enig, men det får være måte på....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar