En mammas bekjennelser...

Tobias er en meget aktiv gutt på 3 år. Han har mange utrolige påfunn, og bobler over av kreativitet. Som regel er dette til glede for oss alle, men fører også til frustrasjon til tider. Her vil jeg dele med dere alle hans små og store påfunn, og ikke minst alle hans fantastiske "gullkorn".
Han har et enormt ordforråd, og plukker opp nye, spennende ord hele tiden.
Han har vært tidlig ute med det meste, var oppe og gikk når han var 10 mnd. Han oppdager verden og nyter hvert sekund.
Og vi med han - uansett alle hans "hyss"; han er bare verdens fineste gutt :-)mandag 21. mars 2011

STERKE-HANSKER, HØRSELVERN OG VERNEBRILLER MÅ ALLE 3- ÅRINGER HA!

Tobias har mye rart for seg... Han fikk for en stund siden kjempe tøffe Lynet McQueen hansker. Dette var vanlige vanter med fingervanter utenpå. Vantene ble forkastet, og kun fingervantene tatt i bruk. (Disse "halvhanskene" alle gikk med på slutten av 80-tallet...) Av en eller annen grunn kaller han dette for sterke-hansker, og han tror at han blir kjempe sterk av å ha de på seg. De brukes når han skal løfte tungt, slåss eller bryte håndbak...


Hørselvern var noe han gikk med hele forrige sommer. Vi kjøpte det når vi hadde han med på en konsert, men så ville han bruke de hele tiden. Veldig slitsomt egentlig, for han hørte jo ikke noe når vi ropte på han. Men han var jo så søt der han tuslet rundt med hørselvern inne og ute da.
Her på bursdagen til søsteren sin, da han selvfølgelig måtte ha de på seg. Ikke bare i en time, men hele dagen..... 


Vernebriller fikk han på nyttårsaften. Men de ble brukt resten av nyttårsferien på hytta. Ikke så rart, de var jo super duper kuule!! Her sitter han på morgenen og leser en bok sammen med pappa- med vernebriller selvfølgelig. Da får han jo med seg mye mer!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar